Monday, February 06, 2006

Alguna afotillo

Jei!!! Aquí van algunes fotos del dia de la welcome party. El disseny de les dues últimes té copy right de la Hinojosa (o de Vitoria) ho se, ho se :P taprontoo!

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Miriam!! sóc la carla que paixa?! jo et trobem a faltar e! Com va tot por ai? ja veig que per les fotus t'ho estás passant de conya! Aquí tot segueix igual... mol bé, l'anna està a itàlia de fi de curs.. i re jo amb examens i la cabrona de l'Ona a tret un 10 al treball de recerca.. dios que asko d niña :P, i bueno re.. aix si A VERY IMPORTANT NEW! ahir diumnge DEBUT A D-Helit tia! jajaj em vaig cansar mol mol! pero ---> Ona primera , Carla segona i MONICA AGUILERA TERCERA uauauauau!!! iee tic feliç! vaig pujar al podium dels elit i saps que? van posar limne de catalunya i tot jajaj una pasada vamos, dons axo que avui estic k no maguantu:) Tinc fotos per pasarte del dia de bellaterra son guais, quan tingui una mica mes de temps te les paso. BuenoRR noieta que s+apigues que et trobem a faltar les teves chorrades :) jaja i passat-ho de conya.: aaa! i envia fotos de holandesos guapus que ja e vist algun que no estava gens malament.... e? Et dexo que estic estudian el merda de Descartes que no mentero de re i demà el suspendrÉ! Deu wapaaaaaa un petonás MIR!!!!!! MUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK

12:32 PM  
Anonymous Anonymous said...

Miiiiiiiiiiirrr!!
Aqui er chordi lopez!!
Que dir-te que no t'hagi dit la carla... be doncs aixo que et portis be alla tan lluny dels papis i sense ningu que et controli.... jeje deus estar de farra loka cada dia!! no si aixo dels erasmus son com unes vacances... aixx
bueno que es veritat que les teves xorrades es troben a faltar... apa noieta, estudia força i fes amics!!
fins aviat, JLC

11:46 AM  
Anonymous Anonymous said...

Tiatiatia.... ¿no tienes bañera de jakuzzi en la habitación???? Pfffff!!!! ¿y paeso te vas d'erasmus? ¿y pa ké kieres los caxarros de cocina, eins? ¿Pa usar el culo de la cacerola d'espejo? Porque debe haber servicio de habitaciones... amos, digo...

Y esos mozalbetes guapetones que he visto por ahí, tiatiatia, es que no te convienen... ¿es que esta gente SÓLO lleva tejanos? Ni un frac, ni un traje de marinerito, podió hija, se supone que vas a volver con un güen partido!!!!

Anda que no desvario! (ni cas, ja em coneixes, que me corrrrrroe la envidia!!!) Nena, a gaudir que són 2 dies! Des d'aquí et seguim de prop ;D

Com va l'inglish, impruvin? :P

2:17 PM  
Anonymous Anonymous said...

hola miriam, mooi weblog, leuk om te lezen en zo de reacties te bekijken van anderen...

groetjes alex. :P

3:25 AM  
Anonymous Anonymous said...

eh,eh,eh xavalitas i xavalito!

Us escriu la veu de la consciència.

A FER BONDAAAAT!!!

Caaarla... que això ho llegeix totong! (inclús jo)
RES de tios buenos holandesos, RES de festes, RES de excursionitas por aquí o excursionitas por ahí.
A estudiar Déscartes i els seus coleguillas s'ha dit!!!

I espero que quan renteu els caxarros de cosina els deixeu més nets que la olla de barbate!

Firmat:
the voice of de consciensce

5:59 AM  
Blogger mir said...

Que pasa orientering people(y duch eh Alex? ;)) Que us expliqueu? ja veig que tot va guay per the catalonian lands! Que sapigueu que diumenge que ve vaig a fer orientació a holanda!!!! Amb una altra erasmus finlandesa que pertany al club que organitza el Jukkola aquest any!! Oh my god, the world is a panyuelu!! A veure com va tot.

Carla, vaig veure els resultats! És genial!! Molt bé!! Per la gent UPCera també va anar molt bé, crec que 3 podiums! Això rutlla! Espero que t'hàgin anat bé els xsams!

Per aquí tot és molt xulo però trobo a faltar el sol i una mica menys de fred. La resta está bé.

Jakuzzy no tink però potser anem a uns banys finlandesos a Rotterdam, tot es veurá. La setmana que vé tinc vacances!!! Uns espanyols de granada estan a una casa amb 3 pisos impressionant. Jo encara no la he vist però pel que m'han explicat, haurem de muntar moltes festes allà... ;)

M'agrada molt que m'escriviu, jo voldria enviar més mails però mai tinc temps, i per aquí em va genial perquè ho posso una vegada i tothom ho pot llegir. Però me'n recordo molt de vosaltres! Un petó mmmmoooooolllltttttt fort a tots!!! Que os tengo fixaos!!

(mír)

3:38 AM  

Post a Comment

<< Home